Vestel univerzális távirányító LCD plazma Smart TV-hez (netflix 3D youtube)

Akciós!
Univerzális távirányító LCD plazma TV-hez    RM-L1385  VESTEL netflix 3D youtube …
3 500 Ft 2 990 Ft
Univerzális távirányító LCD plazma TV-hez
RM-L1385  VESTEL netflix 3D youtube 

NAGYOBB MÉRETE MIATT AJÁNLOTT IDŐSEK SZÁMÁR RC4849,4862,4995 STB.

 

Használati utasítás a Huayu RM-L1385 univerzális távirányítóhoz.
Kérjük, helyezze be az elemeket a távvezérlő első használata előtt. Ha a központ minden funkciója megfelelően működik, akkor a központ további beállítására nincs szükség. Ellenkező esetben a távirányító megfelelő működéséhez az alábbiakban bemutatott módszerek egyikével kell konfigurálni.
A távirányító beállításait véglegesen tárolja a memória, ezért az elemek cseréje után nincs szükség a távirányító újrakonfigurálására.
A Huayu RM-L1385 távirányító beállítása
- A kód megadása
1. Kapcsolja be kézzel a TV -t, irányítsa a távvezérlőt a TV-re, és keresse meg a TV-készülékéhez megfelelő távirányítót a "Kódtáblázatban".
2. Nyomja meg a POWER és a SOURCE gombokat egyszerre, amikor a jelzőfény világít - engedje fel mindkét gombot. Írja be a megfelelő kódot. A jelző kialszik - a beállítás befejeződött.
3. Ellenőrizze a funkciókat (pl. Hangerő gombok). Ha ezek a gombok nem működnek, ismételje meg a 2. lépést, amíg meg nem találja a megfelelő kódot.
- Automatikus keresés:
1. Kapcsolja be kézzel a TV-t, irányítsa a távirányítót a TV-re.
2. Tartsa nyomva a POWER gombot, 6 másodperc múlva a jelzőfény villog. A távvezérlő most automatikus keresési módban van. Amikor megjelenik a hangerõsáv a TV-n, engedje fel a POWER gombot. A jelzőfény kialszik, és a beállítás befejeződött.
3. Ellenőrizze a funkciókat (pl. Hangerő gombok). Ha ezek a gombok nem működnek, ismételje meg a 2. lépést, amíg meg nem találja a megfelelő kódot.

Szállítás

PostaPont

MPL automata, Postapont, Postán maradó utánvetes csomag


A megrendelés követően a csomagot az Önhöz legközelebbi kiválasztott Postapontra (Posták, Mol kutak, Csomag automaták, Posta Plusz pontok, Coop üzletek) küldjük ahol 5 napig átvehető.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Postai házhoz szállítás utánvéttel


Megrendelését az MPL szállítja a megrendelt címre ami lehet a munkahelye vagy az otthona is.

Szállítási díj: 2 200 Ft

GLS FUTÁR UTÁNVÉTTEL HÁZHOZSZÁLLÍTÁS


Tisztelet Megrendelönk! Ön a GLS FUTÁR UTÁNVÉTES szolgáltatásást választotta. Kézbesítés előtt email-ben vagy telefonon fogják tájékoztatni a várható

Szállítási díj: 2 490 Ft
GLS Csomagpont

GLS CSOMAGPONT


Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek